Månedens menu


Månedens menu i oktober

Månedens menu i april

Forret – Bourg Lachamps, Ardeche Chardonnay

En frisk og elegant hvidvin med aromaer af citrus, grønne æbler og en let mineralitet. Lageret ”Sur-Lie”, der giver vinen en fyldigere karakter og matcher fint med både parmaskinke samt suppe med ristede hasselnødder.


Hovedret – Le Grand Sommet GSM

En fyldig og frugtig rødvin med smag af modne bær, peber og krydderier. GSM er forkortelse for druesammensætningen, der er Grenache, Syrah og Mouvedre, hvilket er en klassisk drueblanding i det sydlige Rhone.

Dessert - Pacheca Lagar de Granito, Tawny Port

Navnet ”Tawny” kommer af farven, der opnås gennem lagringen på egefade. Denne portvin er lageret ca. 5 år på egefade, hvilket bidrager til noter af tørret frugt og nødder. Med lagringen på ”kun” 5 år har portvinen bevaret en god portion friskhed, der passer fint til desserten, der både byder på frugt og karamel.

Månedsvin i samarbejde med:

Den Gyldne Okse logo