Månedens menu
Månedens menu i oktober
Månedens menu i april
Forret – Bourg Lachamps, Ardeche Chardonnay
En frisk og elegant hvidvin med aromaer af citrus, grønne æbler og en let mineralitet. Lageret ”Sur-Lie”, der giver vinen en fyldigere karakter og matcher fint med både parmaskinke samt suppe med ristede hasselnødder.
Hovedret – Le Grand Sommet GSM
En fyldig og frugtig rødvin med smag af modne bær, peber og krydderier. GSM er forkortelse for druesammensætningen, der er Grenache, Syrah og Mouvedre, hvilket er en klassisk drueblanding i det sydlige Rhone.
Dessert - Pacheca Lagar de Granito, Tawny Port
Navnet ”Tawny” kommer af farven, der opnås gennem lagringen på egefade. Denne portvin er lageret ca. 5 år på egefade, hvilket bidrager til noter af tørret frugt og nødder. Med lagringen på ”kun” 5 år har portvinen bevaret en god portion friskhed, der passer fint til desserten, der både byder på frugt og karamel.
Månedsvin i samarbejde med:

