Den Gyldne Okse logo

Månedens menu


Månedens menu i marts

Månedens menu i april

Forret - Massey Dacta, Sauvignon Blanc 2023   
Dette er en meget typisk Marlborough Sauvignon Blanc, Læskende og saftigt, med sin eksplosive blanding af tropiske- og citrusfrugter på ganen, ledsaget af intense aromaer af hyldeblomst og stikkelsbær. Den friske syre står godt til blomkål og vinaigrette og samtidig er den lidt rundere og mere frugtige oversøiske stil perfekt til kammusling. 

Hovedret - Corte Allodola Rosso IGT Veneto 2017 
Den perfekte blanding af den lokale Corvinadrue i samspil med de internationale druer Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinens aromaer byder på modne røde bær, krydderier og en smule mørk chokolade. Nogle års flaskelagring har gjort vinen blød og rund, men viser stadig en flot syre, der matcher ribs og citron. 14% alkohol giver den fylde, der matcher kød og kartoffelkompot. 


Dessert - Luca Bosio, Moscato d'Asti 

Dessertvin, der afslutter enhver middag elegant og friskt. Den lave alkohol gør den særligt velegnet til lettere og mere friske desserter. Vinen viser de klassiske noter af mandarin, blomster og bær. Vinen er pakket ind i en delikat og typisk cremet mousse, som bidrager med friskhed og lethed. Perfekt til hvid chokolade, kokos og ananas. 

Den Gyldne Okse logo
Share by: