E-MAIL INFO@GYLDNEOKSESKIVE.DK I Telefon 86 62 27 44
Brunet blomkåls puré – Crudité af blomkål i vinaigrette – Hasselnød olie – Friske urter
Kartoffelkompot m. hvidløg og citron – Syltede ribs – Bagte jordskokker - Mørk kalve glace
Kokos is – Hvid chokolade – Sprød karamel
Pr. person
Pr. person
Forret - Massey Dacta, Sauvignon Blanc 2023
Dette er en meget typisk Marlborough Sauvignon Blanc, Læskende og saftigt, med sin eksplosive blanding af tropiske- og citrusfrugter på ganen, ledsaget af intense aromaer af hyldeblomst og stikkelsbær. Den friske syre står godt til blomkål og vinaigrette og samtidig er den lidt rundere og mere frugtige oversøiske stil perfekt til kammusling.
Hovedret - Corte Allodola Rosso IGT Veneto 2017
Den perfekte blanding af den lokale Corvinadrue i samspil med de internationale druer Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinens aromaer byder på modne røde bær, krydderier og en smule mørk chokolade. Nogle års flaskelagring har gjort vinen blød og rund, men viser stadig en flot syre, der matcher ribs og citron. 14% alkohol giver den fylde, der matcher kød og kartoffelkompot.
Dessert - Luca Bosio, Moscato d'Asti
Dessertvin, der afslutter enhver middag elegant og friskt. Den lave alkohol gør den særligt velegnet til lettere og mere friske desserter. Vinen viser de klassiske noter af mandarin, blomster og bær. Vinen er pakket ind i en delikat og typisk cremet mousse, som bidrager med friskhed og lethed. Perfekt til hvid chokolade, kokos og ananas.
Vil du have en oplevelse ud over det sædvanlige, så book et bord i dag.
Adresse
Ågade 2
7800 Skive
Kontaktoplysninger
E-mail: info@gyldneokseskive.dk
Tlf.: 86 62 27 44
CVR-nr. 45 00 88 94
Åbningstider
Mandag - lørdag: kl. 11: - sent
Søndag: Lukket*
Køkkenet er lukket mellem kl. 15:00 - 17:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
*Vi holder åbent for specialarrangementer.
Kontakt os og hør nærmere.